Άγνωστοι ρήμαξαν στην κυριολεξία το θέατρο Altera pars στον Κεραμεικό.

Η υπεύθυνη του ιστορικού Θεάτρου, ηθοποιός, Μίνα Χειμώνα, δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του θεάτρου δηλώνοντας απελπισμένη…

           

Να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν το συγκεκριμένο θέατρο έχει αποτελέσει και πάλι στόχο επιτηδείων.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στο Facebook:

“ΑΠΡΊΛΙΟΣ 2020 Διότι πάντα υπάρχουν οι επιτήδειοι…που “μετακινούνται” αγνοώντας τις απαγορεύσεις.

Αυτή τη φορά, και δεν είναι η πρώτη, άγνωστοι “χτύπησαν” πάλι το θέατρο, όπως και άλλα στην περιοχή του Κεραμεικού, αλώνισαν κυριολεκτικά ανενόχλητοι: έριξαν τοίχους, έσπασαν το γραφείο, μπήκαν όχι από την πόρτα αλλά από τον τοίχο, έκλεψαν βασικό εξοπλισμό (κονσόλες,κλπ), απαραίτητο για τη λειτουργία του θεάτρου, πήραν χρήματα και φυσικά έφυγαν σαν κύριοι … πηδώντας από σκεπές Αναρωτιέμαι, με πια δικαιολογία της κατ΄εξαίρεση μετακίνησης βγήκαν και έδρασαν αυτά τα κλεφτρόνια;;; ΈΚΛΕΨΑΝ μεν υλικά αγαθά, που όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να αντικατασταθούν στο θέατρο που βρίσκεται λόγω της δυσχερούς τρέχουσας κατάστασης, σε πλήρη αναστολή λειτουργίας, αλλά κυρίως, ΒΙΑΣΑΝ ΨΥΧΕΣ: των ιδρυτών του θεάτρου και όσων πραγματικά ενδιαφέρονται γι αυτό.

Το τραγικό είναι πως δεν υπάρχει καμία περιφρούρηση και ασφάλεια γι΄αυτούς τους χώρους.

Μήνυση κατ΄αγνώστων και μετά τρέχα-γύρευε….. Πλήρης αδιαφορία!!! Είναι ντροπή και κρίμα να παραβιάζονται και να καταστρέφονται χώροι εργασίας και περιουσίες γενικότερα, χωρίς να υπάρχει καμία πρόνοια και προστασία. Σίγουρα δεν είναι τελικά δική μας ευθύνη όταν, ενώ μας απαγορεύουν να μετακινηθούμε, καταφέρνουμε κακήν κακώς να πάμε στο θέατρο και το βρίσκουμε σε αυτή την κατάσταση.

Ζούμε πλέον με το φόβο και τρομάζουμε στην ιδέα της επόμενης μέρας ή χειρότερα, νύχτας… Ο βανδαλισμός σε όλο του το μεγαλείο… Καλή Μας Ανάσταση!!!”. .