Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Μπορεί φέτος η Λάρισα να έχει την… τιμητική της λόγω της συμμετοχής του Λαρισαίου τυροκόμου στο GNTM, όμως ο Λόγγος είναι και πάλι πρωτοπόρος, αφού ήδη εδώ και μια δεκαετία, έχει τον δικό του Λαρισαίο. Και αν στο GNTM ο Λαρισαίος κάνει πασαρέλα ως μοντέλο, στο δικό μας το χωριό, ο Αχιλλέας Φερφέλης κάνει καθημερινά πασαρέλα με το φορτηγάκι του και ψηψίζει Λόγγο δαγκωτό!
Γεννήθηκε και μεγάλωσε μεταξύ του Καλαμακίου και της Αγιάς Λάρισας ενώ σπούδασε τεχνικός ανελκυστήρων και για κάποιο διάστημα εργάστηκε πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Ωστόσο, λίγο η οικονομική κρίση το 2011, λίγο ο έρωτας με την Λογγίσια σύζυγό του, η κατάβαση του Λαρισαίου στο χωριό δεν άργησε να έρθει. Η συνάντησή τους, ήταν καρμική καθώς γνωρίστηκαν στην έδρα του, όταν ακόμα εκείνος δούλευε ως dj σε μαγαζιά της Λάρισας. Κάπου λοιπόν ανάμεσα στην αναζήτηση των cd και την αλλαγή κάποιου τραγουδιού, το βλέμμα του συναντήθηκε με αυτό της Κατερίνας, μη γνωρίζοντας όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή, πως ο έρωτας της ζωής του θα αποτελούσε την αρχή μιας νέας ζωής μακριά από τη γενέτειρά του.

             
“Ο παρασημοφορεμένος dj” έλεγαν τότε στη Λάρισα, καθώς κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στο Κόσσοβο ως μέλος της ειρηνευτικής δύναμης και επέστρεψε στη Λάρισα φορώντας το μετάλλιό του…
Κάπως έτσι, αγκαλιά με το μετάλλιο και την αγαπημένη του Κατερίνα, αποφασίζουν να μετοικήσουν στον Λόγγο το 2011, με σκοπό να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια μακριά από αστικά κέντρα, αφού είναι της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν στο χωριό και τί καλύτερο από το να μεγαλώσει κανείς τα παιδιά του σε ένα μέρος, όπως είναι ο Λόγγος.

         

“Αγαπώ τα πάντα στο χωριό. Ψηφίζω Λόγγο δαγκωτό. Μην ξεχνάς, ότι κατοικούμε στο ‘Μικρό Παρίσι'” δηλώνει ο ίδιος στο e-loggos.gr.
Τον Αχιλλέα, όταν δε θα τον δεις να κάνει μεταφορές με το φορτηγάκι του (συνέχεια της δουλειάς του πεθερού του, που συνταξιοδοτήθηκε), θα τον δεις να καταπιάνεται με χειρονακτικές εργασίες ή θα τον πετύχεις σε κάποιον γάμο, βάφτιση, ή event, ντυμένο, στολισμένο, στο πλευρό της συζύγου του Κατερίνας, η οποία διοργανώνει κάθε είδους εκδήλωση με τεράστια μάλιστα επιτυχία. “Το να δουλεύω με την γυναίκα της ζωής μου, τις περισσότερες φορές μ’αρεσει και περνάω καλά αλλά όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε και εμείς κάποιες κακές στιγμές” λέει ο ίδιος.


Σίγουρα θα τον πετύχεις σε βόλτα με τη μικρή του Μαίρη, ή τη μεγαλύτερη κόρη του Βίκυ ή αγκαλιά με τη γυναίκα του, παραδίδοντάς της ιδιαίτερα μαθήματα της… βλάχικης γλώσσας!

Ωστόσο μην τον αναζητήσεις τη βραδιά του τελικού του Champions League ή την ώρα που μεταδίδεται αγώνας της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας…
Στο δίλημμα άλλωστε που του θέσαμε “Βυσσινί θύελλα ή Παναιγιάλειος;” η απάντηση ήρθε ορθή και κοφτή ταυτόχρονα: “Βυσσινί θύελλα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μην ξεχνάς ότι είμαστε η μονή επαρχιακή ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα…”