Με διάφορα τραγικά περιστατικά να λαμβάνουν χώρα σε ερασιτεχνικά γήπεδα ανά την Ελλάδα, το Αθλητικό Σωματείο του Αχιλλέα Καμαρών, δε θα μπορούσε να μην προβληματιστεί και να προσπαθήσει να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εντός του γηπέδου του.

“Πρέπει να αποκτήσουμε έναν απινιδωτή ώστε να βρίσκεται πάντα στο γήπεδο και να μην ξαναχαθεί -όσο μας επιτρέπει ο Θεός- καμία άλλη ζωή” έλεγαν και ξαναέλεγαν τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας.

Έτσι, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ.Αχιλλέας Κιτσάτης, με δική του πρωτοβουλία απέστειλε e-mail στον Υπουργό Υγείας κ.Θάνο Πλεύρη, ζητώντας άμεσα έναν φορητό απινιδωτή.

Το αίτημα έγινε άμεσα (!) δεκτό.

Έτσι, την Τρίτη 5 Απριλίου. ο Αχιλλέας Καμαρών παρέλαβε τον φορητό απινιδωτή από τον κ.Νίκο Γιαννακόπουλο, ιδιαίτερο του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη.

“Πριν 4 χρόνια, σαν διοίκηση του Α.Σ.ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ θέσαμε κάποιους στόχους , με υπομονή, επιμονή και πίστη για την πραγματοποίηση τους. Πετύχαμε κάποιους από αυτούς όπως το βοηθητικό γήπεδο, την απόκτηση της αθλητικής αναγνώρισης του μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την εξόφληση χρεών σε ΙΚΑ και εφορία , την επιστροφή των γηγενών ποδοσφαιριστών , την επαναδημιουργία της Ακαδημίας , την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία και τέλος την ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ για να βρίσκεται πάντα στο γήπεδο ώστε να προλάβουμε και να μην ξαναχαθει όσο μας επιτρέπει ο Θεός καμία άλλη ζωή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Υγείας κ.Θάνο Πλεύρη, καθώς και τον ιδιαίτερό του, κ.Νίκο Γιαννακόπουλο, για την άμεση θετική απάντησή τους στο αίτημά μας για την προσφορά τους προς τον Σύλλογό μας, ενός φορητού απινιδωτή, αποκλειστικά για τις ανάγκες του Συλλόγου μας. Είμαστε το μοναδικό σωματείο στην Αχαΐα μέχρι στιγμής, που έχει στη δικαιοδοσία του έναν απινιδωτή. Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Υγείας για αυτό το δώρο” δηλώνει η Διοίκηση του Σωματείου.

 

 

 

*Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από συγκεκριμένες γραφειοκρατικές κινήσεις, ο απινιδωτής του Αχιλλέα Καμαρών θα είναι και στη διάθεση του χωριού των Καμαρών.