Η Εβελίνα θα πάει Α’ Γυμνασίου, της αρέσει ο,τιδήποτε έχει χρώμα λευκό και λατρεύει τους λαχανοντολμάδες, ή… λαχανοντολμαδάκια όπως η ίδια συνηθίζει να λέει. Όταν δε διαβάζει, κάνει βόλτες με το ποδήλατο ή βοηθάει τους γονείς της στο μαγαζί τους, στην πλατεία του Λόγγου. Ό,τι δηλαδή κάνει ένα οποιοδήποτε κορίτσι στην ηλικία της. Με μία όμως διαφορά.

Η Εβελίνα Μπούνα από τον Λόγγο, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στο cheerleading, κάτοχος χρυσών μεταλλίων  και σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσει μία θέση στο Cheer Escape Competition κάνοντας το χωριό μας αλλά και την ομάδα της «Μωβ κινήσεις Αιγίου», για μία ακόμη φορά υπερήφανους! Η πρώτη της συμμετοχή σε πρωτάθλημα, ήταν στην ηλικία των πεντέμιση χρόνων και έκτοτε, δεν έχει σταματήσει να χορεύει και να εκφράζεται μέσα από αυτό. Το cheerleading άλλωστε, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχει γίνει Ολυμπιακό άθλημα, οπότε το μέλλον της μικρής Εβελίνας θα μπορούσε να έχει πολλές επιλογές.

   

Φέτος, η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, έχει προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας και διοργανώνει το Cheer Escape Competition 2020. Έτσι, εφόσον η διοργάνωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω των μέτρων για την πανδημία, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, 142 αθλήτριες ανάμεσά τους και η Εβελίνα, έχουν κληθεί να χορογραφήσουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι που έχει οριστεί από την Ομοσπονδία και θα διαγωνιστούν στην κατηγορία Freestyle Pom Solo. Τα βίντεο με τις προσπάθειες των υποψηφίων, θα κρίνουν εγκεκριμένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, έλληνες κριτές.

Καλή επιτυχία Εβελίνα!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συμμετοχή της Εβελίνας: