Επέστρεψε στους κηδεμόνες του ο Έκτορας, που βγήκε νικητής μετά από νοσηλεία 14 ημερών στο ΔΙΚΕΠΑΖ. Το χαρμόσυνο νέο έκανε γνωστό ο Πρόεδρος ΠΕΣΥΔΑΠ και δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης. Όπως έγραψε στο Facebook, «ο Έκτορας επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του με πράξη υιοθεσίας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook:

Το χρονικό του Έκτορα
Η ιστορία του Έκτορα προκάλεσε οργή στο πανελλήνιο. Όπως προέκυψε, ο σκύλος είχε φύγει από το σπίτι του τρομαγμένος από την καταιγίδα. Όπως περιφερόταν φοβισμένος, είχε την ατυχία να βρεθεί στη Νίκαια, στο δρόμο ενός καθηγητή, ο οποίος τον μαχαίρωσε με μανία. Μάλιστα, ήταν τόση αυτή η μανία, που ο σουγιάς του δράστη τρύπησε τον πνεύμονα του Έκτορα.

Όλα αυτά έγιναν στο φως της μέρας και στη μέση του δρόμου, μπροστά σε περαστικούς.
Τον καθηγητή “συνέδραμε” κι ένας άλλος άντρας, ο οποίος επιστράτευσε σιδερένια “ράβδο” εναντίον του Έκτορα. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Μετά από διάφορες αναβολές, η οριστική ημερομηνία της δίκης αποφασίστηκε ότι θα είναι η 6η Νοεμβρίου.
Φιλοζωικές οργανώσεις και εθελοντές έκαναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του δράστη-καθηγητή και από τα δικαστήρια.
Πλέον, μετά την επιστροφή του Έκτορα στους κηδεμόνες του, ελπίζουν στο αυτονόητο: Την απονομή της δικαιοσύνης στους δράστες.

Πηγή: zoon.gr