Όταν ο Κωνσταντίνος Σταματακόπουλος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο τον Μάιο του 2010, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο πρόωρος χαμός του, λίγα χρόνια μετά, θα σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούριας ζωής για αριστούχους μαθητές από το χωριό του…

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Η αδερφή του Κωνσταντίνου, κυρία Πένυ Σταματακοπούλου μιλώντας στο e-loggos.gr για τον αδερφό της, τόνισε “Θέλω να ευχαριστήσω τους φορείς και τους κατοίκους των Σελιανιτίκων, που κάθε χρόνο τιμούν τη μνήμη του αδερφού μου. Εύχομαι στους αριστούχους καλή σταδιοδρομία”.


Το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, έγινε η απονομή της υποτροφίας “Κωνσταντίνος Σταματακόπουλος” σε αριστούχους μαθητές- κατοίκους Σελιανιτίκων. Παρόλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα Σελιανίτικα τίμησαν σήμερα τη μνήμη του Κωνσταντίνου και επαίνεσαν τους δύο αριστούχους, Βασίλη Ευσταθίου και Παρασκευή Παλασοπούλου.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων, κυρία Έλλη Τζαγκαράκη, μιλώντας στο e-loggos.gr δήλωσε : “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν Πανελλήνιες και στους δύο αριστούχους που κέρδισαν επάξια την υποτροφία “Κωνσταντίνος Σταματακόπουλος. Η υποτροφία αυτή άλλωστε, είναι μια ευκαιρία να τιμούμε τη μνήμη του Κωνσταντίνου κάθε χρόνο…”.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα της υποτροφίας προέρχονται από εισφορές των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων, από την εκκλησία των Σελιανιτίκων, από τους Συλλόγους Φ.Ο.Σ. και Ήλιος και από τον Εμπορικό Σύλλογο Λόγγου και Σελιανιτίκων.