Μπορεί στο “Μανάβικο” των Καμαρών, να βρίσκεις όλα τα φρούτα και τα λαχανικά που θέλεις, όμως πλέον, μπορείς να βρεις και προϊόντα τα οποία μέχρι πρότινος πίστευες ότι υπάρχουν μόνο σε πολυτελή delicatessen μαγαζιά.

Το μιξ μανιταριών για παράδειγμα. 

Διάφορα είδη μανιταριών, έτοιμα προς μαγείρεμα, αρωματισμένα με μαϊντανό και νότες καρότου! 

Και αν δεν ξέρεις πώς να τα μαγειρέψεις, εμείς σου δίνουμε την καλύτερη συνταγή!

 

 

Αλμυρό Cheesecake με μανιτάρια από τον Άκη Πετρετζίκη! 

Για τη βάση

        • 70 γρ. βούτυρο, λιωμένο

        • 130 γρ. φρυγανιά τριμμένη

Για τη γέμιση

        • 300 γρ. άγρια μανιτάρια

        • 1 σκ. σκόρδο

        • 50 γρ. καρύδια

        • 1 κ.σ. βούτυρο

        • 1 κ.σ. φύλλα θυμαριού

        • 1 κ.γ. σάλτσα σόγιας, ή 1/2 κ.γ. αλάτι

        • 1/4 κ.γ. πιπέρι

        • 400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου

        • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

        • 3 αβγά, μέτρια

Για το σερβίρισμα

        • φύλλα θυμαριού

        • φέτες ψωμί, ξεροψημένες

Διαβάστε περισσότερα εδώ