Σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook, μια μητέρα(;) από το Τενεσί των ΗΠΑ στροβίλιζε στον αέρα την ενός μηνός κόρη της, με το ένα χέρι, ενώ ταυτόχρονα φυσούσε τον καπνό από το τσιγάρο της στο πρόσωπο του μωρού, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί ακόμα τι ακριβώς κάπνιζε…
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πολιτεία Τενεσί των ΗΠΑ στην πόλη Chattanooga. Η 24χρονη Tybresha Sexton κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιού, αφού συνελήφθη στο σπίτι της την περασμένη Κυριακή, μετά την καταγγελία για το σοκαριστικό βίντεο που έκαναν στην αστυνομία πολλά άτομα.
«Δεν ήθελα αυτό το κ… μωρό ούτως ή άλλως» φέρεται να είπε η Sexton στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τη New York Post.
Εκείνοι με τη σειρά τους ανέφεραν ότι η ανάσα της μύριζε αλκοόλ και ότι υπήρχαν πολλά μπουκάλια ποτών στο διαμέρισμά της.
Το βίντεο διάρκειας 43 δευτερολέπτων, που το ανάρτησε κάποιος άλλος χρήστης, δείχνει τη γυναίκα να καπνίζει με το ένα χέρι και να κρατάει απρόσεχτα την 1 μηνός κόρη της. Σε κάποιο σημείο, φαίνεται να κουνάει το μωρό, ενώ οι θεατές την προτρέπουν να σταματήσει.
«Θα το σκότωνε το μωρό» έγραψε κάποιος.
Η γυναίκα κατηγορείται επίσης ότι αντιστάθηκε στη σύλληψη. Το μωρό βρίσκεται με τη μητέρα της, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.