Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν η Κατερίνα και ο Αχιλλέας και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τους αναζητούσαμε στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο. Μια βόλτα από το περίπτερο που έστηναν στο Πάρκο ήταν για πολλούς από εμάς απαραίτητη, εφόσον θέλαμε να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας με τα χριστουγεννιάτικα δώρα. 

Φέτος όμως η κατάσταση είναι διαφορετική για όλους. Περίπτερα στο Πάρκο δε θα στηθούν, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα μείνουμε χωρίς δώρα! 

Η Κατερίνα και ο Αχιλλέας, οι δημιουργοί του “1 φορά και 1 καιρό”, προσπαθώντας να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, έχουν μεταφέρει όλη τη χριστουγεννιάτικη λάμψη στον χώρο τους στο Λόγγο και ο καθένας από εμάς μπορεί να περιηγηθεί μέσα σε αυτόν με βιντεοκλήση ώστε να δει όλες τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τα γούρια και τα δωράκια που έχει δημιουργήσει το πιο καλλιτεχνικό ζευγάρι του χωριού! 

Αφήστε τους υπόλοιπους να προσπαθούν να βρουν άκρη με το click away. Το “1φορά και 1 καιρό” αναλαμβάνει ακόμα και την αποστολή των δώρων στο χώρο που θέλουμε! “Περιμένοντας την καινούργια χρονιά με την ελπίδα ότι θα είναι καλύτερη από αυτή που φεύγει, είμαστε στη διάθεσή σας να διαλέξετε τα γούρια και τα δωράκια σας , μέσω των social media αλλά και με video κλήση! Aναλαμβάνουμε την αποστολή τους στον χώρο που εσείς επιθυμείτε! Σας περιμένουμε Αχιλλέας και Κατερίνα!”

               

Μπορείτε να δείτε μερικές από τις δημιουργίες στο προφίλ του καταστήματος 1 Φορά και 1 Καιρό εδώ https://www.facebook.com/pg/1forakai1kairo/about/?ref=page_internal