Συγκλονίζει η περιγραφή, αυτόπτη μάρτυρα της οικογενειακής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας νεαρός 32 ετών από τα χέρια του πατέρα του.
Ο παιδοκτόνος, ηλικίας 63 ετών, φέρεται να μην άντεχε άλλο από την βίαιη συμπεριφορά του γιου του, ο οποίος χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να βάλει τέλος στη ζωή του ίδιου του, του παιδιού.
Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Εδώ παίχτηκε μια τραγωδία. Υπήρχαν προστριβές. Ο νεαρός κυνηγούσε τη μητέρα του και την χτυπούσε με ένα σίδερο. Τον πήρα, τον ηρέμησα. Μετά ήρθε και ο πατέρας του, εξαγριώθηκε και τον γρονθοκόπησε άσχημα. Κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή μου ο πατέρας του, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Το πήρα τραυματισμένο το θύμα, το πήρα προς το σπίτι μου, είχε τραυματιστεί στο χέρι, ήταν σακατεμένο. Ξανά βγήκε ο δράστης, πυροβόλησε ξανά, άλλες δυο – τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου. Τα σκάγια με χτύπησαν και εμένα, ευτυχώς ελαφρά».
Τέλος, αναφερόμενος στο θύμα, είπε ότι «δεν ήταν τοξικομανής, όπως έχει ειπωθεί, ήταν ένα παιδί που είχε ψυχολογικά προβλήματα».