Μια σύγχρονη Σταχτοπούτα του Λόγγου. Αυτή είναι η Στέλλα. Σαν αλλοτινή πρωταγωνίστρια παραμυθιού, ερωτεύτηκε τον “πρίγκηπά” της, τής φόρεσε το γοβάκι ο άντρας που αγάπησε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της, απαρνήθηκε την πόλη για να απολαμβάνει την ηρεμία του χωριού, μεγαλώνει τα δίδυμά της και προσφάτως ανέλαβε να βρίσκει εκείνη ποιο… γοβάκι ταιριάζει στις γυναίκες, αφού έχει τα ηνία των πωλήσεων γνωστού καταστήματος υποδημάτων στο Αίγιο.

Επόμενος στόχος της, ήταν να ξεγελάσει τον τραπεζίτη του Deal και να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσό που θα φανταζόταν ποτέ! Έπαιξε, και τελικά κατάφερε να αποσπάσει από τον τραπεζίτη το ποσό των 3000ευρώ!  

Η Στέλλα για αλλού ξεκίνησε και αλλού την έβγαλε το καράβι της ζωής. Φιλόλογος ήθελε να γίνει, ψυχοθεραπεία τελείωσε. Ωστόσο, οι σπουδές της τη βοηθούν κυρίως στην ανατροφή των διδύμων, καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου… Αυτήν την περίοδο, σχεδιάζει να κάνει το μεταπτυχιακό της στην Ειδική Αγωγή. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι.  

Όταν λοιπόν δε θα τη δεις να κάνει ακόμα μία βόλτα με τα παιδιά της στο Λόγγο, θα τη δεις να πουλάει παπούτσια με τέτοια άνεση και πειθώ που στο τέλος θα νομίζεις ότι αν δεν πάρεις αυτό που σου πουλάει, κάνεις ίσως ένα από τα σημαντικότερα λάθη της ζωής σου!  Οι πωλήσεις για τη Στέλλα, είναι η δεύτερη φύση της. Το είχε αποδείξει άλλωστε και πριν χρόνια, όταν μαζί με τη μητέρα της διατηρούσαν ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα με ρούχα στη Αίγιο.