Πριν από περίπου μία εβδομάδα, το e-loggos.gr ανέδειξε το θέμα της εικόνας που παρουσίαζε μέχρι πρότινος η πλατεία του κάτω οικισμού Σαλμενίκου ,στην οποία πριν από περίπου πέντε χρόνια υπήρχε παιδική χαρά ,που έμοιαζε περισσότερο με χωράφι.

ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ

Σήμερα, η εικόνα της πλατείας είναι διαφορετική, μιας και ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιωργος Μπαβιόλης φρόντισε γι’αυτό -όπως πάντα- καθώς επίσης και για τον καθαρισμό των πλατειών και του νεκροταφείου του χωριού. Όπως άλλωστε τόνισε ο ίδιος, είναι υποχρέωσή του, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο.

ΦΩΤΟ ΜΕΤΑ

Ο κ.Μπαβιόλης, μιλώντας στο e-loggos.gr εξηγεί πως στον πάνω οικισμό του Σαλμενίκου έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για να τοποθετηθεί μια παιδική χαρά ενώ έχει ήδη ζητήσει ακόμα μία για τα παιδιά του νέου οικισμού .
“Εμείς καθαρίζουμε πάντα το χωριό μας. Το χωριό είναι ένα.

Ήδη έχει πιστοποιηθεί να κατασκευαστεί η μία παιδική χαρά στο πάνω και έχουμε ζητήσει και μία δεύτερη για το κάτω”.

Ο κ.Μπαβιόλης ξεκαθαρίζει πως η καθαριότητα του χωριού είναι δική του αρμοδιότητα και ευελπιστεί σε μια καλή συνεργασία με τους Συλλόγους του χωριού ,όσο και με το Δήμο, για το καλό του τόπου μας, όπως μας τόνισε .
Την ίδια ώρα, το χωριό έχει μπει ήδη σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με στολισμό τον οποίο ανέλαβε με δικά του έξοδα. Έτσι, στόλισε τον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού Γραφείου και τον διακόσμησε με ένα μεγαλοπρεπές χριστουγιενιατικο δέντρο.

                                     
Ωστόσο, όπως εξηγεί ο κ.Μπαβιόλης, ο στολισμός είναι περιορισμένος λόγω του lockdown… “Πάντα στολίζουμε το χωριό, όμως φέτος λόγω της κατάστασης, δεν έχουμε κάνει τον στολισμό που κάναμε περυσι”
Τέλος μας εξέφρασε τις προσωπικες του ευχές ,όσο και από το τοπικό Συμβούλιο του Σαλμενικου για καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες για όλο τον κόσμο , εν μέσω της πανδημίας.