Το πολυσυζητημένο γλέντι στο Σαλμενίκο, τελικά έγινε το Σάββατο 14 Μαϊου παρόλο που ο καιρός στην αρχή έδειχνε πως όλα θα γίνονταν μούσκεμα! Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου “Νέο Σαλμενίκο” και όπως δηλώνει η κυρία Τούλα Κατσιβάλη που μαζί με τον Κώστα Σωτηρόπουλο ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια τους, το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί: 

“Η αλήθεια είναι ότι φθάνοντας στο χώρο της εκδήλωσης, ψιλόβρεχε και ο κόσμος ήταν πολύ διστακτικός για να παραμείνει. Η κυρία Τσουκαλά και οι συνεργάτες της όμως, ήταν η πρώτη παρέα που αψήφισε την αστάθεια του καιρού και αφού κάθισαν παρέσυραν κι άλλες παρέες. Τελικά ο καιρός μας έκανε τη χάρη και η βραδιά εξελίχθηκε ανέλπιστα καλά, με πολύ κέφι και χορό μέχρι το πρωί! Ευχαριστούμε τη ΔΗΚΕΠΑ και τον πολιτιστικό σύλλογο Νέου Σαλμενίκου για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο συγκρότημα μας!” 

Τσάμικα, ζεϊμπέκικα, καλαματιανά και τσιφτετέλια, ξεσήκωσαν το κοινό και το παρέσυραν σε ένα γλέντι που δεν είχε τελειωμό! Μετά το τέλος της βροχής, κατέφθαναν συνεχώς παρέες. Μάλιστα, ήταν αρκετοί αυτοί που ήρθαν από Πάτρα, από Καλάβρυτα αλλά και από Ακράτα! 

 

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης και τον Πρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και φυσικά όσους γλέντησαν μαζί τους! 

 

*Για να δείτε αν κερδίσατε στην κλήρωση με τα δώρα, πατήστε ΕΔΩ