“Την Κυριακή 19/12/2021 στις 19.00 – Η γιορτινή ποδηλατοβόλτα από το Πάρκο μέσα στην πόλη του Αιγίου θα γίνει με την καθοδήγηση του Αιγιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρ. Τσερεντζούλια”
Για πρώτη φορά στο Αίγιο, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί μία Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατοβόλτα στο πλαίσιο των δράσεων του φετινού Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, “Ντυνόμαστε χριστουγεννιάτικα και πάμε μια γιορτινή ποδηλατοβόλτα από το Πάρκο μέσα στην πόλη του Αιγίου με την καθοδήγηση του Αιγιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Τσερεντζούλια.
Στην επιστροφή απολαμβάνουμε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων την χριστουγεννιάτικη παράσταση της σχολής χορού Dancing Club της Χαράς Βάκρινου στις 8 μ.μ.”
Ανάλογες δράσεις έχουν γίνει κατά καιρούς και σε άλλα μέρη της χώρας, όπως για παράδειγμα το 2019 στο Ρέθυμνο.
Εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης φόρεσαν χριστουγεννιάτικες στολές και ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου με τα ποδήλατά τους!
Πηγή: cretalive.gr