Ακούστε το τραγούδι “ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ” με το οποίο συμμετέχει στον μαθητικό διαγωνισμό τραγουδιού το Γυμνάσιο Καμαρών και ψηφίστε το! 

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας διοργάνωσαν τον μαθητικό διαγωνισμό “Καν’το ν’ακουστεί”. 

Πρόκειται για Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τραγουδιού & Ραδιοφωνικού Μηνύματος.

Όπως εξηγεί στο e-loggos.gr η κυρία Μαρία Χωριανοπούλου, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στο Γυμνάσιο Καμαρών, η αγάπη είναι αυτή που οδήγησε και τις καθηγήτριες αλλά και τα παιδιά στο αποτέλεσμα.

“Σαλπάραμε αρχές Δεκεμβρίου μετά από ποιητικό διαγωνισμό που διοργανώσαμε στο σχολείο μας με θέμα «Το ταξίδι». Ο καθένας μας έκλεισε τα μάτια του και ονειρεύτηκε το δικό του ταξίδι, μέσα από τη γνώση, την ιστορία, την αγάπη. Τα ποιήματα με καραβοκύρη την αγάπη, μας εξέφραζαν περισσότερο. Διαλέξαμε ένα από τα πολλά και το κάναμε τραγούδι.

Η Μαριλένα, η Μαρίτα και η Πέγκυ έγραψαν τους στίχους και ο Βασίλης σιγοτραγούδησε τη μελωδία.

Δεν άργησε η Μαρία να πιάσει το βιολί της , η Χριστίνα τα πλήκτρα και ο Ανδρέας ο μικρότερος της παρέας (Β’ τάξη) την κιθάρα του.

Και κάπως έτσι το «Ταξιδιώτες της Αγάπης» έγινε τραγούδι…

Η παρέα μας, όλοι μαθητές της Γ’ τάξης, ανεβήκαμε στο βαρκάκι μας και πιασμένοι χέρι-χέρι, με την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, φτάσαμε τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου να βλέπουμε τη γη από μακριά.

Και μέσα από το αερόστατό μας σας ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι που μας χαρίσατε…”

Εμψυχώτριες: κ. Δημουλά Αικατερίνη, ΠΕ02, Φιλόλογος κ. Σταυράκη Μαρία, ΠΕ79.01, Μουσικός Τεχνική υποστήριξη: κ. Χωριανοπούλου Μαρία, ΠΕ06, Αγγλικής Γλώσσας Λογότυπο: Ναούμ Παγώνα

***Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τη συμμετοχή του Γυμνασίου Καμαρών ΕΔΩ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ